حمص اصیل، یک غذای مدیترانه‌ای

حمص یک غذای مدیترانه‌ای‌ـ‌عربی است؛ شما می‌توانید سراغ این غذا را در لبنان یا حتی سوریه هم بگیرید. تلفظ دقیق نام این غذا «حمُّص» است، اما در فارسی گاهی به‌صورت «هوموس» هم نوشته می‌شود و همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، به آن «نخود ـ ارده» هم می‌گویند. حمص را به‌عنوان مزه و پیش‌غذا و حتی به‌صورت غذا مصرف می‌کنند.

طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده
طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده

نخود؛ غذا یا دارو

ماده‌‌ی اولیه‌ی اصلی در طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده (همان‌طور که از نام دوم پیداست) نخود است. اگر نگاهی به خواص نخود بیندازید، درمی‌یابید که این غذای مدیترانه‌ای را بیشتر می‌توان یک دارو محسوب کرد تا غذا؛ در نخود می‌توانید مقدار زیادی نشاسته، فسفر، مس، کلسیم، آهن، سدیم، اسیدآمینه‌های مختلف و البته ویتامین‌های B1 و B2 و A را پیدا کنید. با این اوصاف، اگر نخود را از وعده‌های غذایی خود حذف کرده‌اید، توصیه می‌کنیم در این کار تجدیدنظر کنید. علاوه بر طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده، ما پیش از این طرز تهیه نخودپلو را هم به توضیح داده‌ایم.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آرکئوپتریکس عسل نازچت|چت|چت روم|چت روم فارسی نروآمور Neroamore وبسایت حقوقی Friend 3 دختر پسر بَد یادداشت های یک f آلفا 5 . تاق